Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring.
Ved at bruge vores side accepterer du vores persondatapolitik og brug af cookies til disse formål.
Læs mere om cookies, herunder hvordan du slår dem fra, i vores persondatapolitik


  • 0,00 DKK 0

    SUBTOTAL EKSKL. MOMS: 0,00 DKK

LEVERANCER I HELE DANMARK EKSPERTER PÅ ENTREPRENØRMATERIEL SVAR INDENFOR EN TIME DISTRIBUTØR OG FORHANDLER

Persondatapolitik

Persondatapolitik og cookies på WATTER.dk og hos Watter ApS

Herunder finder du Watter ApS politik vedrørende kunders og samarbejdspartneres persondata.

Generelt

I denne persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan Watter ApS behandler persondata og cookies.

Persondata dækker enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Persondata omfatter oplysninger som fx kunderskontaktoplysninger, søgeadfærd og købshistorik.
En cookie er en lille tekstfil, der bliver lagt på din maskine, når du færdes på www.watter.dk. En cookie bruges til at registrere, hvilke af vores sider du er på, og hvor længe, men giver os ikke information om, hvem du er.

Hvilke persondatamodtager Watter ApS

Watter ApS registrerer data om dig som en nødvendig del af et kontraktforhold med dig, herunder ved salg til os eller ved køb af varer og ydelser hos os.Fra kunder og samarbejdspartnere anmoder vi om almindelige kontaktoplysninger samt evt. betalingsoplysninger og får ved køb og salg oplysning om købs/salgshistorik.Når du færdes på Watter ApS website, indsamles oplysninger om din IP-adresse, din browser og evt. brugernavn samt hvilke af vores sider du færdes på og hvornår.Ønsker du ikke at Watter ApS behandler dine persondata, kan det hindre køb af varer eller ydelser hos os.

Hvad bruges personoplysningerne til?

Watter ApS bruger dine data til at gennemføre vores aftale med dig.
Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil vi på e-mail sende dig nyhedsbreve.
Oplysninger om din færden på vores hjemmeside anvendes kun til udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af vores hjemmeside.
Watter ApS behandler udelukkende oplysninger om dig for at kunne opfylde vore forpligtelser overfor dig som kontraktpart.

Hvem videregiver Watter ApS personoplysninger til?

De personoplysninger, du afgiver til Watter ApS som led i en kontrakt, bruger vi til at gennemføre aftalen med dig, og videregiver ikke dine oplysninger, medmindre det er en del af aftalen med dig.
Eksempelvis, hvis du i forbindelse med et varekøb hos os får en garanti fra producenten med i købet, vil oplysning om dit navn, adresse og dit køb tilgå vareproducenten, der anvender oplysningerne til at oprette garantien hos sig. Hvis du senere ønsker at gøre brug af garantien, vil det typisk medføre at relevante dele af dine kontaktdetaljer, købshistorik samt årsagen til anvendelse af garantibestemmelsen bliver overført til producenten af den vare, garantien angår. En del, men ikke alle, importører og producenter af vores varer er baseret i EU. Et andet eksempel er leasing eller leje. Hvis du i forbindelse med et køb hos os ønsker at afsøge mulighederne for leasing eller leje i stedet, kan Watter ApS som et led i aftalen med dig videregive oplysningerne fra en foreløbig købskontrakt til det eller de leasingselskaber, vi samarbejder med.
[Vores data opbevares og beskyttes i en cloudløsning, der er baseret i EU]
Herudover videregives dine persondata ikke, og dine persondata sælges ikke til tredjemand.

Hvordan beskyttes dine data?

Watter ApS er forpligtet til at sørge for beskyttelse af dine data. Watter ApS træffer sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.Heri ligger også, at dine data korrigeres, hvis vi opdager fejl i dine data, og at dine data slettes, når vi ikke længere har pligt til at opbevare de data og i øvrigt når de ikke længere er relevante, typisk fem år efter ophørt medlemskab eller efter sidste kontakt ved køb af varer eller services.

Særligt om cookies

Cookies anvendes med det formål at forbedre vores website. Ved brug af vores website accepterer du Watter ApS´s brug af cookies. Cookies slettes efter et par måneder efter dit sidste besøg.
Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, kan du anvende nedenstående vejledning:
https://minecookies.org/cookiehandtering/

Dine rettigheder

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig og få en kopi af dine data samt til dataportabilitet, hvis det er relevant. Derudover kan du i henhold til persondatalovgivningen forlange forkerte oplysninger rettet, gøre indsigelse mod behandlingeller få dine oplysninger begrænset - eller slettet, hvis vi ikke er forpligtet til at behandle dem. Hvis du har spørgsmål til Watter ApS behandling af dine data eller af vores hjemmesides brug af cookies eller ønsker flere oplysninger, kan du henvende dig til Watter ApS per telefon, e-mail eller post.
Kontaktoplysningerne fremgår på vores hjemmeside.
Ønsker du efter henvendelse til Watter ApS at klage over virksomhedens behandling af dine persondata, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

Watter ApS
Håndværkervej 13
6710 Esbjerg V
Danmark
CVR 32340997

T: +45 70261600
E:

ver. 01 2018